|
Rosy
|
 |
« : Prosinac 08, 2009, 03:38:56 » |
|
cure ajde prihvatite zahtjev na fejsu za ovu igru, ja sam se totalno zarazila, ne morate ju igrati ali meni fali 4 frenda da zgotovim neke mape.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bibana
|
 |
« Odgovor #1 : Prosinac 08, 2009, 07:31:31 » |
|
Evo je opet  Ja ne smijem, prihvatila sam Pet society samo da bi ti imala vise frendova i sad sam zarazena skroz  Ne smijem ni blizu igrica na fejsu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rosy
|
 |
« Odgovor #2 : Prosinac 08, 2009, 08:36:52 » |
|
pliiiiiiiiiiiz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
SuzanaVG
|
 |
« Odgovor #3 : Prosinac 09, 2009, 08:37:27 » |
|
 ja sam pokušala, niš ju ne kužim.... ide mi na klinac kad izgubim one bodove nakom tri kopanja i nemam kaj pojesti da dobijem snagu i onda čekam...ak me kužiš
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rosy
|
 |
« Odgovor #4 : Prosinac 09, 2009, 10:14:29 » |
|
kužim te, i mene to nervira, al mi je fora... a gle držat će me jedno vrijeme pa će me pustit, a pet mi je bio fora dok se nije počelo varati, mislila sam kak je guba kaj brzo možeš okrenut kutije i zaradit malo više love al brzo mi je to varanje dosadilo, jebiga  još mi jedna treba na ovome, lili i suzy jesu, ajde biba, ili nela, lustig......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
SuzanaVG
|
 |
« Odgovor #5 : Prosinac 09, 2009, 10:29:25 » |
|
pet mi je bio fora dok se nije počelo varati pa to je bila cijela poata igre  meni je sad dosadno kad se više niš ne vrti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rosy
|
 |
« Odgovor #6 : Prosinac 09, 2009, 10:47:07 » |
|
ma meni nije, više mi je bila fora dok se nije varalo, isto ko i ovo, ak neko provali kak se vara prestat će biti zabavno, jer regularno ide sporije i više se trudiš, a kod varanja jedan ima previše a drugi premalo i nema nekog balansa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lustig
|
 |
« Odgovor #7 : Prosinac 09, 2009, 03:46:44 » |
|
evo idem..aj nagovorila si me 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lilith
|
 |
« Odgovor #8 : Prosinac 15, 2009, 11:12:27 » |
|
ja sam prihvatila, ono, da ti pomognem... a sad igram kad god mogu i kad mi se napuni energije  gle, ne oduzme puno vremena a kad ne znam sta bi drugo onda mi dobro dodje  cak i Tonija pocela igrat  samo jadna ne kuzi da mora stavljat wishlistu i vi isto, dopunjujte svoje wishliste, pa ako imam nesto viska da vam mogu poslat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mišljenje je kao i šupak! Ima ga svako!
|
|
|
|
SuzanaVG
|
 |
« Odgovor #9 : Prosinac 15, 2009, 01:19:15 » |
|
e ide mi to na živce, Igram 10 minuta i nemam više energije i kaj sad??? ide mi to na jetra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
SuzanaVG
|
 |
« Odgovor #11 : Prosinac 16, 2009, 08:54:33 » |
|
ma klinac, taman se zagrijem kad ono - banana  nema više 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lilith
|
 |
« Odgovor #12 : Prosinac 16, 2009, 10:03:22 » |
|
ali je super sto ja svako malo sjedam za komp i napuni se energija pa isklikcem i opet odem i tako u krug zato je i meni dobro  suzy sjedi na poslu i nista ne radi pa joj zato to smeta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
SuzanaVG
|
 |
« Odgovor #13 : Prosinac 16, 2009, 11:12:27 » |
|
ne mogu otvoriti na poslu jebat ga aj šalji mi voća i sranja sa imam energije u buksi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lilith
|
 |
« Odgovor #14 : Prosinac 17, 2009, 09:13:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bibana
|
 |
« Odgovor #15 : Prosinac 17, 2009, 12:44:22 » |
|
Da, sad je skroz bez veze i ovako sam spajala kraj s krajem  ili platim radnike i ne uspijem zavrsiti one kratke igrice (jer me klinci cimnu) i propadne sve  I sto sad ne mogu dobiti od nikoga kokos vec samo kivi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rosy
|
 |
« Odgovor #16 : Prosinac 18, 2009, 07:11:02 » |
|
evo ih navukle su se  e i mene živcira ovo sranje s plaćanjem radnika 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Rosy
|
 |
« Odgovor #18 : Prosinac 21, 2009, 07:03:52 » |
|
ma imaš recimo neki kip i da bi ispod mogao iskopati rupu pokazuje ti koliko frendova moraš imati, prije je bilo dovoljno da imaš dovoljan broj frendića a sada uz taj broj još moraš i dat lovu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lilith
|
 |
« Odgovor #19 : Prosinac 27, 2009, 08:48:35 » |
|
moja kuma jadna ima samo 5 prijatelja koji to igraju  al sto se tice placanja radnika, nekako mi se stanje popravilo pa ih mogu platit bez problema  mozda su povecali kocke sa zlatom  znate sta ja radim kod igrica? pazim da ne prijedjem u veci level  jer igrica bude teza i brza... kad imam jos samo jedan potez onda cekam da skoro iscuri i iskoci onaj hurry, pa piknem taj zadnji potez  s tim da neke igrice izbjegavam skroz  gem swap mi ne ide nikako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
SuzanaVG
|
 |
« Odgovor #20 : Prosinac 28, 2009, 06:04:47 » |
|
a slabo sam te skužila, osim za ono da čekaš da iscuri pa odigraš zadnji potez, samo ja nikako nariktati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lilith
|
 |
« Odgovor #21 : Prosinac 29, 2009, 03:16:19 » |
|
a nemeres u svim igrama tako, ja to koristim kod memory, ispucavanja onih loptica i onog kad moras piknut vise od 3 da ostale popadaju dolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lilith
|
 |
« Odgovor #22 : Travanj 22, 2010, 05:26:32 » |
|
cure dajte popunjavajte wishliste na TM (Biba je redovita  al nemam sta trazi  ) cak sam dodala nove prijatelje na fejs radi TM  il ste sve presle na Treasure Isle? Ajd igram i to al mi nije zanimljiv ko ovaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
SuzanaVG
|
 |
« Odgovor #23 : Travanj 23, 2010, 08:58:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lilith
|
 |
« Odgovor #24 : Travanj 23, 2010, 11:54:29 » |
|
jebga mislis da je meni lako  aj ti drmas svoj i Ninin, ja drmam 4 profila  otvorila si jos jedan profil da si mogu pomoc kod fv  samo sad moram taj i djecje fv napumpat do 20 levela, dok su ispod ne mogu mi pomoc u onim poslovima  pa sad racunaj, na ta tri profila ps, fv, restoran i mafiju a na mom ni neznam koliko igara
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
SuzanaVG
|
 |
« Odgovor #25 : Travanj 23, 2010, 02:24:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bibana
|
 |
« Odgovor #26 : Travanj 24, 2010, 09:22:13 » |
|
Prestrasno Lili  Ja igram TM ali ovih dana nemam vremena, TI mi spor jer cim se zafuram nemam vise XP i onda truba  PS mi je prva strasno ali mi i to pomalo splaslo zbog radi manjka vremena  Hotel city igrala samo da dobijem CC  i od tada tek po malo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lilith
|
 |
« Odgovor #27 : Travanj 27, 2010, 11:43:19 » |
|
meni treasure isle ide na zivac od pocetka... na samu igru potrosim 3 minute i onda sipak, a na sve zahtjeve mi ode pola sata, dugo traje to slanje energije a previse njih to igra a ja svima uzvracam  sve mi se cini da cu ga uskoro brisat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bibana
|
 |
« Odgovor #28 : Travanj 30, 2010, 11:33:31 » |
|
Lili ja za TI samo posaljem voce i zatrazim voce ali mi ide na zivce sto stalno nesto moram objavljivati na profilu pa tome nikad kraja a opet sw druge strane mi je dobra jer ne zahtjeva puno vremena kao PS 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|